Exclusief voor alle logistieke dienstverleners!

Heeft u vragen?

 

Neem dan contact met 010-4047006 of e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen met antwoord vast op een rij:

 

V: De documenten die wij opmaken hebben ons logo en eigen opmaak. Kan ik mijn huidige opmaak instellen binnen LogiLike zodat mijn klanten en leveranciers documenten ontvangen die ik momenteel ook gebruik?

A: Ja, u kunt uw eigen logo uploaden en de opmaak van je documenten aan ons doorgeven. Wij stellen de opmaak van uw huidige documenten in binnen uw omgeving van ons systeem. U kunt ook kiezen om de standaard documenten te gebruiken die al aanwezig zijn binnen ons systeem. De gegevens die wij verwerken worden opgeslagen in tabellen hierdoor zijn wij erg flexibel wat betreft het opmaken van klant specifieke documenten.

 

V: De verwerking van mijn opdrachten zit vol uitzonderingen. Hoe gaan jullie om met deze uitzonderingen?

A: Buiten onze expertise op het gebied van logistieke documentatie, kunnen wij alle uitzonderingen op type opdracht, verpakking, product niveau tot en met los adres vastleggen op klant niveau. Dit betekent dat wij alle uitzonderingen voor uw klanten mee kunnen nemen in de verwerking van de documenten. Deze gegevens hoeven maar éénmalige ingevoerd te worden. Daarna worden alle uitzonderingen automatisch getoont als de opdracht informatie bekend is en een match maakt met de opdracht informatie.

 

V: Blijft LogiLike Free altijd gratis?

A: Ja 

 

V: Kan mijn logo of de logo's van mijn klanten op de documenten worden afgedrukt?

A: Ja, u kunt kiezen om alleen uw eigen logo op de documenten af te drukken. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om alleen het logo van uw opdrachtgever op de documenten af te drukken. Tijdens het opzetten van de klantprofielen kan een logo worden ge-upload die op bepaalde plekken en bepaalde documenten wordt getoond.

 

V: Kunnen wij ook verzoeken indienen om aanpassingen te maken aan bepaalde documenten en of het systeem?

A: Ja, dit is mogelijk. Als een dergelijke wijziging voor alle gebruikers nuttig is dan voeren we deze kosteloos door.